Общи условия

  1. Въведение

Добре дошли в radostna.com, собственост и управляван от Радостна ЕООД, агенция за инфлуенсър маркетинг. Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате да спазвате и да бъдете обвързани от тези правила и условия.

  1. Интелектуална собственост

Цялото съдържание на този уебсайт, включително текст, графики, лога и изображения, е собственост на Радостна ЕООД и е защитено от законите за авторското право. Нямате право да използвате, възпроизвеждате или разпространявате съдържание без нашето писмено разрешение.

  1. Отговорности на потребителя

Вие се съгласявате да използвате уебсайта само за законни цели.

Не участвайте в никаква дейност, която може да наруши функционалността на уебсайта.

Вие носите отговорност за запазването на поверителността на информацията за вашия акаунт.

  1. Политика за поверителност

Моля, прегледайте нашата Политика за поверителност, за да разберете как събираме, използваме и защитаваме вашата лична информация.

  1. Ограничение на отговорността

Полагаме всички усилия да предоставим точна информация, но не носим отговорност за грешки или пропуски. Ние не гарантираме точността, пълнотата или надеждността на съдържанието на уебсайта.

  1. Промени в Условията

Радостна ООД си запазва правото да променя тези правила и условия по всяко време. Моля, проверявайте тази страница редовно за актуализации.

  1. Информация за контакт

Ако имате въпроси или притеснения относно тези условия, моля, свържете се с нас на me@radostna.com.

Използвайки radostna.com, вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни с тези правила и условия. Благодарим ви, че посетихте нашия уебсайт.