Вашите нано и микро инфлуенсъри са тук.
Вашите създатели на съдържание, също.

Инфлуенсъри

Със силата на нано и микро инфлуенсърите вашата таргет аудитория ще повиши доверие и ще запомни бранда ви. От най-малките профили до телевизионни звезди, ние работим за създаване на автентични истории, по-добра разпознаваемост и продажби на вашите продукти и услуги. Препоръчваме кампании с поне 8 инфлуенсъри за по-добри резултати.

Създатели на съдържание

В нашата система присъстват талантливи личности, които са специализирани в създаването на ангажиращо съдържание, съобразено с посланията и целите на вашия бранд. Текстове, снимки, видеа, посещения на събития  – всичко това реализираме бързо и спрямо вашите желания и срокове. При добре договорени условия можете да използвате съдържанието за вашия уебсайт и канали: платени реклами, публикации в социалните мрежи, печатни медии, бюлетини, брошури и др.

Събития

Предстои ви пускане на нови продукти или откриване на обект, промоция или друг ти активност, за която ви трябват десетки инфлуенсъри. Ние можем да проектираме и изпълним вашите събития или да подберем подходящи специални гости, които да присъстват и отразят новината ви оналйн.