Добре дошли в “Радостна” ЕООД – вашият доверен партньор за инфлуенсър маркетинг – винаги, когато имате нужда от нано и микро инфлуенсъри.

Аз съм Радостина Христова, основателят и движещата сила зад нашата агенция. Започнах като мама блогър, продължих с изграждане на общност от стотици майки, създатели на съдържание до днес, когато управлявам комуникацията с над 1000 инфлуенсъри. Опитът ми в дигиталния маркетинг с малки и средни бизнеси ми даде ценни знания, които днес прилагам при всяка кампания.

“Радостна” ЕООД работи в посока срещи и работа на нано и микро инфлуенсъри с бизнесите. Нашата агенция е специализирана в кампании с десетки създатели на съдържание, които променят нагласите и възприятията в посоката, която желаете.

Ние вярваме в силата на искрените връзки и креативното разказване на истории. Присъединете се към нас в това вълнуващо пътешествие, където свързваме инфлуенсъри и бизнеси, за да създадем смислени колаборации, които оставят трайно въздействие. Заедно ще отключим потенциала на инфлуенсър маркетинга и ще доближим вашия бранд до вашата аудитория.

Винаги си поставяме цели и измерваме резултатите!